Forrás: Talma közösségi oldala - 2013.04.14.

TalmaMa rendezték a Supersport Világbajnokság második futamát Aragonban. Sajnos Talma az első kanyarok egyikében búcsúzott.

"Sziasztok!
Hihetetlen, hogy megint mennyire balszerencsések voltunk. Remélem, ezzel letudtam a pechsorozatot erre a szezonra és a jövőben már csak jó dolgok következnek. Jól kaptam el a rajtot. Az első kanyarban jókorát kellett fékeznem, hogy motoron maradjak, mert bejöttek elém, a következőben belém jöttek oldalról és nem tudtam kivédeni a bukást...elment a motor eleje és a sóderágyban landoltam. Nagyon sajnálom a dolgot, mert jó volt a motorom és minden adott volt egy jó versenyhez. Két hét múlva Assen!

Hi, We are so unlucky, it's unbelievable. I hope that my unlucky streak is over, and the rest of the season only holds good things for us. I got off the start very well. We always have to pay extra attention, because there are way too many bikes around, and with that in mind, I had to break extra hard coming into the first corner. It all seemed fine, until I was hit from the side in the second corner, and just couldn't avoid a crash into the gravel. I am disappointed, because my bike had the potential to finish the race well. I try to look forward. Only two weeks till Assen"

Oldal tetejére