Motorsport: Talmácsi sikeres záróvizsgát tett a TF-en
Forrás: www.nemzetisport.hu - 2017.01.25

Sikeres záróvizsgát tett ma a Testnevelési Egyetem sportszervező szakán a gyorsaságimotoros-világbajnok Talmácsi Gábor.A jelenleg saját sportvállalkozását és csapatát, a Talmácsi Groupot építő korábbi kiváló sportoló napi szinten dolgozik abban a szakmában, amiben most vizsgát tett.

Talmácsi Gábor a Dr. Gősi Zsuzsanna egyetemi docens vezette vizsgabizottság előtt felelt a kérdésekre.
Szakdolgozatának témája: Hogyan lehet nemzeti siker a gyorsasági motorsport, avagy utánpótlás-nevelés a motorsportban.

A diploma megszerzéséhez még nyelvvizsgát kell tennie, ami az esetében formalitásnak tekinthető.

Forrás: 2015.03.20. - hosszabbitas.hu

talmaMinden idők legeredményesebb magyar motorversenyzője (kétszeres vb bronzérmes és világbajnok) a Superbike Világbajnokság versenyein ül majd az Eurosport stúdiójába.

Megint bebizonyosodik, hogy az élet nagy rendező. A 2000-es évek közepén a Böröczky-Várhegyi kettős közvetítette Talmácsi Gábor világraszóló sikereit, most pedig Gábor Várhegyi Ferenccel alkot majd egy párt.

A közös munka a hétvégi thaiföldi versennyel kezdődik, és az év során, más futamokon is folytatódik. Kivéve, amikor Gábor a saját versenycsapatának, a Talmácsi Racing Teamnek a versenyeire utazik. Mivel azonban ezek a versenyek a Superbike Világbajnokság betétfutamai, Talmácsi ezen alkalmakkor is tud segíteni, helyszíni információkkal, esetleges telefonos bejelentkezésekkel.

Aki kíváncsi rá, ne felejtsen el vasárnap reggel hétkor az Eurosport 1-re kapcsolni!