Fórum szabályzat


Ez a fórum a Talma Fan Club tagjai közötti társalgás céljából készült. Bár megfogalmazott szabályzat nélkül is működhetne normál esetben egy fórum, valahogy mégis mindig kiderül utólag a szükségessége. Ennek a szabályzatnak vezérelve a kulturált hozzászólások megkövetelése, aminek igazán nem szabadna problémát jelentenie a Talma Fan Club tagjai között. Kérjük tehát betartani az alábbi előírásokat, mert azok következetes megsértése a felhasználói jogok radikális megnyirbálását vonja maga után.

1. Talmával, technikai és egyéb sportokkal, valamint a klubélettel kapcsolatos témák nyithatók a fórumon. A többiek törlésre kerülnek.
2. Tilos egymás zaklatása és sértegetése.
3. Még burkoltan is tilosak a vallási, az etnikai, a politikai hozzászólások és megnyilvánulások.
4. Mindenki köteles tiszteletben tartani a másik fórumtag személyét és véleményét.
5. 650 pixelnél szélesebb képet csak a "nagykep" BBkóddal szúrjatok be a fórumra, mert az ennél szélesebb széttolja a fórum szerkezetét.
6. A bizonytalan forrásokból származó képek beszúrása helyett, inkább a szerverre töltsétek fel a fontos képeket, mert túl sokáig töltődik az oldal, ha éppen nem elérhető a kép. A "Fájlok feltöltése" menüpontnál érhető el ez funkció.
7. Nem képezhetik viták tárgyát az adminisztrátorok döntései, mert csak alapos indok nyomán születnek a beavatkozások.

Köszönjük a szabályok betartását és kellemes fórumozást kívánunk!
Adminisztrátorok